Utbildningar, retreats och workshops

Kursstartsdatum: 2020-08-20, torsdagkvällar kl 18.00-19.30, 8 lektioner á 90 minuter

(möjlighet finns också att starta en parallell LYD på onsdagkvällar – hör av dig vid intresse)

Online-kurs: Living Your Design – ett uppvaknande till den du är 

Grundkurs i Human Design

Grundkursen i Human Design är öppen för alla intresserade. Målet med denna kurs är både att ge dig grundläggande teoretisk information om Human Design-systemet så att du kan börja förstå och utforska dig själv, men även andra, på ett djupare plan. Human Design erbjuder konkreta verktyg som kan stödja dig i din vardag. 

Deltagarnas individuella kartor (eng. charts) används som pedagogiska redskap för att konkretisera stoffet. Du lär dig att förstå grundläggande skillnader mellan människor, våra olika roller och hur vi bäst relaterar till varandra för att på bästa stödja både vår egen och andras unikhet. Vi gör också en djupdykning i de olika centrana i bodygrafen och får på så sätt möjlighet att ytterligare förstå olika typer av dynamiker som styr oss själva och andra. Vi lär oss både om våra styrkor men också våra utmaningar och hur vi kan hantera dem på bästa sätt. Du kommer att förstå saker om dig själv och andra som öppnar upp för mer medvetna relationer, där den viktigaste relationen är den till dig själv.  Deltagarna uppmuntras under kursens gång att fördjupa sin förståelse genom att också använda, inte bara sin egen, utan också andra närstående människors kartor (eng. charts) för fördjupad förståelse om det vi behandlar på lektionerna. Allt handlar om att medvetandegöra och att öppna upp för insikter och förståelse.

3500kr

Early Birdpris 3200kr t.o.m. 6/8-2020

Studiegrupp online, startdatum och mer information kommer inom kort, mejla vid intresse

Nivå 1:

Hexagramstrukturen, Profiler, Medvetet/omedvetet –  Grundläggande aspekter i en Human Design-karta 

Vill du förstå Human Design bättre och kunna börja tolka din och andras kartor? 

Då kan denna studiegrupp vara någonting för dig! Denna studiegrupp passar för dig som läst grundkursen Living Your Design, med mig eller någon annan anordnare, och som därmed har de grundläggande insikter som behövs för att kunna tillgodogöra sig informationen vi kommer att gå igenom i denna studiegrupp.

Vi kommer att gå igenom svarta och röda aspekter i kartan, de tre grundläggande kanalsystemen, hexagramstrukturen och profilerna (då dessa bygger på hexagramstrukturen).

2200kr

Studiegrupp online, startdatum och mer information kommer inom kort, mejla vid intresse

Nivå 2:

Kanalsystem och kanaler – 

Grundläggande aspekter i en Human Design-karta

Vill du förstå Human Design bättre och lära dig mer om alla kanalerna?? 

Då passar denna studiegrupp dig! Denna studiegrupp passar den som läst grundkursen Living Your Design, med mig eller någon annan anordnare, och Rave ABC eller min studiegrupp Nivå 1.

Denna studiegrupp går igenom en riktigt stor mängd information.

2600kr

Nya datum kommer till hösten – 2020 

Human Design Immersion – en upplevelsebaserad helg-retreat i Stockholm

Med Human Design får vi tillgång till fantastiska ”blueprints” av oss själva och andra, och det öppnar upp för fördjupade relationer både till oss själva och andra. Human Design ger oss också ett konkret verktyg för att hantera vår vardag. Det finns dock en risk att vi fastnar i teorierna, och till syvende och sist handlar detta om att LEVA LIVET I VARDAGEN som sig själv.

Denna helg har sitt huvudfokus på något annat än teorierna. Den syftar till att ge dig en konkret upplevelse av att leva din design – vad det innebär att vara du, som alldeles unik, när du möter andra. Hur upplever du det i din kropp och i ditt sinne? Hur kan du förstå dig själv och ditt relaterande på ett helt nytt sätt och kanske t.o.m. se på dig själv med nya ögon – öppna ögon?

Vad betyder immersion? Det betyder att sänkas ned i någonting, att bada i någonting, och att ta in något med hela sitt väsen.

Så här tycker en tidigare immersion-deltagare:

Glad och uppfylld av härlig energi efter en Human Design Immersion helg med Helena. Så spännande att med möten och övningar uppleva konkret, i kroppen, hur jag fungerar i relation till andra, utifrån våra respektive HD-kartor. Jag vet vikten av att lära om human design och förstå och följa sin strategi och auktoritet, denna helg gav mig en större förståelse inför vilken viktig funktion Human design har i vårt samhälle i stort. Att förstå sig själv och andra på ett nytt sätt utifrån HD, och verkligen på djupet känna skillnad i energin, gör mig ödmjuk inför detta systems aktualitet och värde. Helena är en underbar lärare, med värme, dediktion och god förtrogenhet inom Human design och med stor entusiasm och glädje öppnade hon upp för en mycket givande helg som jag mer än gärna vill ta del av vid fler tillfällen. Tack Helena!” Emma Odén

2800kr

Mer information

Vem kan komma på helg-immersion? Det är en fördel att ha lite koll på Human Design. Att ha gått en tidigare retreat som vi hållit, fått en grundläsning eller ha studerat HD online på egen hand kan räcka. Vi kommer dock inte gå igenom speciellt mycket teori dessa dagar utan mer utforska och uppleva. Känner du dig osäker om du kan tillräckligt kan du alltid kontakta mig på 070-3210332. En immersion passar även de som har mycket erfarenhet av Human Design (man kan aldrig veta för mycket för detta ;-)), för hur mycket vi än vet är dessa konkreta upplevelser alltid spännande och extremt värdefulla! 

Fika i pauserna ingår. 

Var? Vi håller till på Yogini i Alvik, adress: Alviksvägen 43, Bromma i Stockholm

När? Lördag 10.00-17.00, söndag 10.00-15.00 (ungefärlig sluttid)

Vill du ha förslag på boenden i närheten kan du mejla mig på info@human-design.se

INSTÄLLD P.G.A. CORONA. Nytt datum kommer förhoppningsvis till hösten

25-26/4 -2020 

 

Into the Core 

ett helgretreat för att öppna upp din fulla kraft

 

Våra liv och den värld vi lever i snurrar väldigt fort, och för många av oss börjar våra reserver att tryta. Det funkar inte längre att leva så ”som vi alltid har gjort” och vi kan känna oss förvirrade, kraftlösa och off-track. Många ställer sig frågan ”Vem är jag egentligen och vart är jag på väg?” Hur kan jag leva ett tillfredsställande och meningsfullt liv i min fulla kraft?

Jonna Ekman, Helena Smeds era guider och värdar denna dag, kombinerar sina kunskaper i olika modaliteter som kommer hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre visdom – den som alltid har funnits där, men som kanske aldrig fått chans att blomma ut och bli hörd. Dels kommer vi att erbjuda dig en alldeles unik kompass, anpassat efter den du är, som hjälper dig att hantera din vardag (the ”doing” aspect of life), & samtidigt öppna upp dörren för din kontakt med de allra djupaste aspekterna av den du är (the ”being” aspect of life).

3300kr

Mer detaljer
Några av de modaliteter vi kommer att använda oss av är guidning inom Human Design med utgångspunkt i era individuella kartor, upplevelsebaserat utforskande av era Designer, hathayoga, yinyoga, yoga nidra och meditationer. Allt för att du ska kunna börja leva autentiskt som den du föddes till att vara, och navigera i livet med mer närvaro och medvetenhet.
Om Helena:
Helena har haft karriärer inom försäljning, utbildning och vetenskap, men valde 2015 att lämna vetenskapen och byta riktning i livet. Hennes energi har sedan dess helhjärtat ägnats åt Human Design och hon är både analytiker, coach och utbildare i Living Your Design-kursen. Helenas drivkraft är att stödja andra att finna verktyg för självutforskande, ökad medvetenhet och ”self-empowerment”. För Helena har det alltid handlat om att vända sig inåt och att våga släppa alla lager av konditionering som håller oss på avstånd från oss själva och andra, d.v.s det som hindrar oss från en autentisk kontakt med oss själva livet. Allt handlar om att finna vår sanna essens, och att uttrycka denna till fullo i livet. Hon bor i Stockholm med sin man och deras två barn. Hemsida: www.human-design.se
Om Jonna:
Jonna har dedikerat stora delar av sitt yrkesverksamma liv till hälsa och kroppens välmående; hon började i gym- & fitness branchen parallellt med den akademiska världen och nutritionsstudier. Hon kände rätt tidigt att hon ville stå för en holistisk och mer tillåtande väg att leva livet. Efter en period av självdestruktivt beteende kom en djup insikt att kropp, känslor, tankar & kärlek hör ihop. Yogan blev år 2000 ett uppvaknande för henne att börja använda de nycklar till självkärlek och inre kraft som vi alla har, men kanske ligger dolda för vårt medvetande. Hon drivs av yogans motto: allt börjar med att du älskar dig själv. Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande.

Ytterligare information:
Vi behöver deltagarnas exakt födelsedata: datum, exakt tid och plats, för att på så sätt skapa en helt unik Human Designkarta för var och en. Där får vi information om våra unika roller, livsstrategier och hur var och en är skapt att fatta beslut på rätt sätt. 
Vi rekommenderar sköna kläder som man kan röra sig bekvämt i. Glutenfri veganlunch och snacks är inkluderat i priset.

När? 25-26/4-2020 kl 10:00 – 18:00 på lördagen 10:00-17:00 på söndagen (dessa tider kan justeras något innan retreten, men dagarna börjar alltid kl 10.00).

Investering:  3300 kr 

Boka plats: https://www.bokadirekt.se/places/yogini-4797/into-the-core-helgretreat-533242

När du bokat din plats kommer vi kontakta dig för information om dina födelsedata. Du kommer också få mer detaljerat schema för dagen. För den som bokar detta retreat ingår ett 10-gångers klippkort på Yogini (värde 2000kr)!

Frågor: skicka mail till info@yogini.nu eller info@human-design.se

 

”I en värld som snurrar allt snabbare så kommer det ibland unika möjligheter till oss att få stanna upp och förstå oss själva. Into the core var ett välkommet andrum som erbjöd både lugn och återhämtning i form av yoga och meditation, men även skratt och gemenskap i gruppen under den mycket intressanta snabbinblicken i Human Design. Helena klargör, med glimten i ögat, detta komplexa system och härliga verktyg till att förstå oss själva och våra medmänniskor. Hög igenkänningsfaktor, aha-upplevelser och nyfikenhet väcks under intag av lika delar te och färsk frukt som information. En mycket behaglig dag allt som allt som jag lever länge på!”  Anonym tidigare deltagare

”Det finns ett flertal verktyg där ute för att hjälpa oss förstå och tolka vår omvärld och de människor vi omger oss med. Efter långvarigt intresse i psykologi och beteendevetenskap så kände jag fortfarande att det var något som fattades. Pusselbiten visade sig vara Human Design. I kursen Living Your Design, grundkursen i Human Design, ger Helena en mångfacetterad, men lättbegriplig bild av detta mycket komplexa ämne där kärnan i våra olika beteenden äntligen får sin förklaring. I utgångspunkt att vi alla är unika levandegörs de olika typerna och knyts an till verkliga exempel och människor. Klasserna har gett mig en fördjupad förståelse, respekt och kärlek till våra olikheter samt möjligheten att själv använda mig av och tolka våra unika kartor i livet.” Anna Ehnbom 

Vill du veta mer om det som erbjuds ovan?

6 + 10 =