Vlog sharings

Här delar jag med mig av mina upplevelser och erfarenheter av Human Design med förhoppningen om att dessa videos kan vara ett stöd för andra som vill leva sin design och förstå sig på andra.

Har du frågor om Human Design? Om din egen Design? Frågor om hur du ska leva och relatera till andra, där du också har deras kartor? Skicka gärna dina frågor med formuläret nedan så kanske min magkänsla ger mig energi att göra en video om din fråga. Välkommen att höra av dig!  

Magkänslan – hur förstår jag mig på min inre Auktoritet?

 

Jag är en av ca 33% av befolkningen som har magkänslan som min inre auktoritet vid beslutsfattande (s.k. sacral authority). När jag kom i kontakt med Human Design för snart 6 år sedan hade jag uppskattat att få den information som jag delar med er här. Jag har märkt att man kan behöva support under en längre tid när man lär sig att förstå sig på sin inre auktoritet, det är en process över tid, så denna video kan man med fördel lyssna på och repetera flera gånger.

Manifestorn – en av de fyra typkategorierna inom Human Design

 I denna vlog gör jag en kort introduktion av Manifestortypen, en av de fyra kategorityperna inom Human Design. Detta intro passar även den som precis kommit i kontakt med HD.

Generatorn & Manifesterande Generatorn  

I denna vlog gör jag en kort introduktion av Generatortypen, en av de fyra kategorityperna inom Human Design. Den Manifesterande generatorn är en underkategori som har samma energiutstrålning och livsstrategi som Generatorn (den tekniska skillnaden går man in på i t ex Living Your Design-kursen). Detta intro passar även den som precis kommit i kontakt med HD.

Projectors  

I denna vlog gör jag en introduktion av Projector-typen, en av de fyra kategorityperna inom Human Design. Detta intro passar även den som precis kommit i kontakt med HD.

Reflectors

I denna video berättar jag om Reflectorn, och delar också med mig lite av mina personliga erfarenheter av denna mycket ovanliga typ. Denna video passar alla intresserade. 

Human Design – att förstå vem man är och vem man inte är – the Not-Self and the True Self concepts

När man tittar på en kroppsgraf (eng. bodygraph) finns det i de flesta fall både vita och färgade center. Detta visar oss vilka vi är respektive vilka vi inte är, och när vi lever utifrån vår sanna natur och kraft, och när vi inte gör det. I videon diskuterar jag dessa klassiska Human Design koncept – True-self och Not-Self. Dessa koncept säger kanske inte så mycket för den absoluta nybörjaren, och man går djupare i dessa i kursen Living Your Design, d.v.s. grundkursen i Human Design, då man börjar förstå dem i förhållande till sin egen design/karta.

Har du önskemål om vad jag ska diskutera i vloggen när det gäller Human Design – skicka mig ett meddelande här!