Vlog sharings

Här delar jag med mig av mina upplevelser och erfarenheter av Human Design med förhoppningen om att det kan vara ett stöd för andra som vill leva sin design och förstå sig på andra. Har du frågor eller funderingar som du skulle vilja att jag diskuterar här i vloggen – skicka mig gärna ett meddelande nedan med dessa så får vi se om min mage responderar!

Magkänslan – hur förstår jag mig på min inre Auktoritet?

 

Jag är en av ca 33% av befolkningen som har magkänslan som min inre auktoritet vid beslutsfattande (s.k. sacral authority). När jag kom i kontakt med Human Design för snart 6 år sedan hade jag uppskattat att få den information som jag delar med er här. Jag har märkt att man kan behöva support under en längre tid när man lär sig att förstå sig på sin inre auktoritet, det är en process över tid, så denna video kan man med fördel lyssna på och repetera flera gånger.

Human Design – att förstå vem man är och vem man inte är – the Not-Self and the True Self concepts

När man tittar på en kroppsgraf (eng. bodygraph) finns det i de flesta fall både vita och färgade center. Detta visar oss vilka vi är respektive vilka vi inte är, och när vi lever utifrån vår sanna natur och kraft, och när vi inte gör det. I videon diskuterar jag dessa klassiska Human Design koncept – True-self och Not-Self. Dessa koncept säger kanske inte så mycket för den absoluta nybörjaren, och man går djupare i dessa i kursen Living Your Design, d.v.s. grundkursen i Human Design, då man börjar förstå dem i förhållande till sin egen design/karta.

Har du önskemål om vad jag ska diskutera i vloggen när det gäller Human Design – skicka mig ett meddelande här!